Система розвивального навчання за методикою Л.Шелестової

Cьогодні, 22 лютого 2018 року на базі закладу дошкільної освіти "Малятко" Красилівської сільської ради відбувся семінар на тему: "Система розвивального навчання за методикою Л.Шелестової."

/Files/photogallery/2468/DSCN8834.JPG

В роботі семінару взяли участь педагоги району та педагоги ЗДО "Малятко", вчителі Красилівської ЗОШ та методист відділу освіти Броварської райдержадміністрації Ткаченко В.М.

/Files/photogallery/2468/DSCN8757.JPG

В процесі роботи були переглянуті інтегровані заняття з використанням навчально-розвивального посібника Л.Шелестової "Вчимося читати"ч.1. в групі середнього віку - вихователь Корнієнко О.А.

/Files/photogallery/2468/DSCN8760.JPG

Ток-шоу "Ми маленькі українці" в старшій гр. - вихователь Бабич С.В.

/Files/photogallery/2468/DSCN8828.JPG

За круглим столом учасники прослухали консультацію підготовлену вихователем-методистом Коваленко Н.М. на тему:"Розвивальне читання" за методикою Л.В.Шелестової.Також відбулося жваве обговорення даного питання, в результаті якого дійшли висновку, що методику Л.Шелестової доцільно впроваджувати в навчально-виховну діяльність закладів дошкільної освіти Броварського району Київської області. Робота вихователів ЗДО "Малятко" показала позитивну динаміку в розвивальному процесі дошкільників.

Більше фото за посиланням:wym-1519382943594

Кiлькiсть переглядiв: 649

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.