Святкування початку нового 2016-2017 навчального року у ДНЗ «Малятко»

У садочку затишно і квітно чути передзвін дитячих голосів вересень прийшов у дитсадок "Малятко" і приніс День знань для малюків.

Ранок 1 вересня у ДНЗ «Малятко», як і в кожному дошкільному закладі, видався напруженим: зустріч після літніх канікул, сльози від розлуки з мамами, визначення місць за столиками – все це турботи першого дня. Але святковий настрій панував як у дорослих так і в дітей, його посилювали вишиваночки на вихованцях та їх наставниках, море квітів, урочиста музика. Після сніданку всі вихованці зібралися в музичній залі, щоб відчути,побачити та прийняти участь у святкуванні Дня знань.

Всі присутні дружно встали, коли звучав Гімн України. Потім дошкільнята розповіли вірші про рідну Батьківщину і щасливе дитинство, заспівали пісні «Що таке наш дитсадок"», "Доброта", грали в рухливі ігри.

Завідуюча Іценко Н.Г. привітала всіх з початком нового навчального -виховного процесу та вручила грамоти та подяки батьківським колективам та працівникам груп дитсадка за вагомий внесок у підготовку до початку нового навчального року.

Окрасою свята стала святкова дискотека. На згадку про свято залишилися фотографії і чудовий настрій.

Сценарій свята розміщено в вкладенні.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 433

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.