День Миру в садочку "Малятко"

21 вересня в Україні відзначається свято День Миру. Саме тому в ЗДО (ясла-садок)"Малятко" цей день був присвячений цій події.

З дітьми були проведені бесіди до дня Миру з розвитку мовлення «Долоньки миру», під час яких діти виступили за гарні, дружні, привітні, мирні стосунки між усіма дітками планети.

Вихователі провели заняття на тему «Миру мир!». Дошкільня татакож виконали аплікацію на тему «Голуб – птах миру». Таке заняття дало змогу дітям зайнятися корисною та цікавою діяльністю, мало на меті виховати дружнє та толерантне ставлення один до одного.

Найменші вихованці нашого садка виконали малюнки на тему «Долонька дружби».

Мир для найменших громадян України починається з привітноїпосмішки, теплоти та доброзичливості педагогів, відчуття безпеки і комфорту, якими вони щоденно оточені в нашому закладі.

/Files/images/den_miru/IMG_1736.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1708.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1714.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1719.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1723.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1725.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1727.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1729.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1734.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1735.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1736.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1738.jpg /Files/images/den_miru/IMG_1739.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 45

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.